প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দিল্লীত বিজয়া দশমী কাৰ্যসূচীত অংশগ্ৰহণ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
12 OCT 2024 7:55PM by PIB Guwahati
মোদীৰ
আজি দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিজয়া দশমীৰ কাৰ্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই সন্দৰ্ভত এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে:
"দিল্লীত বিজয়া দশমী কাৰ্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিলো। আমাৰ ৰাজধানীখন ইয়াৰ অনবদ্য ৰামলীলা পৰম্পৰাৰ বাবে চিৰপৰিচিত। এই পৰম্পৰাবোৰ হৈছে বিশ্বাস, সংস্কৃতি আৰু পৰম্পৰাৰ সজীৱ উদযাপন।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi participates in Vijaya Dashami programme in Delhi
12 OCT 2024 7:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi participated in a Vijaya Dashami programme in Delhi today.
The Prime Minister posted on X:
"Took part in the Vijaya Dashami programme in Delhi. Our capital is known for its wonderful Ramlila traditions. They are vibrant celebrations of faith, culture and traditions."