Cabinet
Cabinet approves road construction in border areas of Rajasthan and Punjab
09 OCT 2024 4:20PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister Shri Narendra Modi, has approved construction of 2,280 km roads in border areas of Rajasthan and Punjab at an investment of Rs 4,406 crore emphasizing development of infrastructure in border areas.
The project is a result of a change in mindset that has accorded a special focus on development of border areas with facilities similar to other parts of the country.
This decision will have a major impact on the road and telecom connectivity, and facilities of water supply, health and education. It will also enhance rural livelihood, ease travel, and ensure connectivity of these areas with rest of the highway network.

মন্ত্রীমন্দল
মন্ত্রী মন্দলনা রাজস্থান অমসুং পঞ্জাবকী ঙমখৈগী মফমশিংদা লম্বী শেম্নবা অয়াবা পীখ্রে
09 OCT 2024 4:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলনা ঙমখৈগী মফমশিংদা ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপদা মীৎয়েঙ থম্লগা লুপা করোর ৪,৪০৬ থাদদুনা রাজস্থান অমসুং পঞ্জাবকী ঙমখৈগী মফমশিংদা কিলোমিতর ২,২৮০গী লম্বী শেমগৎনবা অয়াবা পীখ্রে‍।
প্রোজেক্ত অসি ঙমখৈগী মফমশিংদা লৈবাক্কী অতোপ্পা মফমশিংগা মান্নবা ফেসিলিতীশিং শেমগৎপদা অখন্নবা মীৎয়েঙ থমদুনা ৱাখল্লোন হোংলকপগী মচৎনা পুরকপা মহৈনি‍।
ফিরেপ অসিনা লম্বী অমসুং তেলিকোম কন্নেক্তিবিতী, অমসুং ৱাতর সপ্লাই, হকশেল অমমুং মহৈ মশিংগী ফেসিলিতীশিংদা অচৌবা শাফু অমা পীগনি‍। মসিনা খুঙ্গংগী পুন্সি হিংনবগী লম্বী ফগৎহনগনি, চত্থোক চৎশিন্দা কোমহনগনি অমসুং হায়রিবা মফমশিং অসিগা হায়ৱে নেতৱর্ক্কা শম্নহনগনি‍।