Prime Minister's Office
Prime Minister highlights the transformative impact of Swachh Bharat Abhiyan over past 10 years
03 OCT 2024 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted the transformative impact that Swachh Bharat has made in last 10 years.
Sharing a infographic post by New India Junction on X, he wrote:
“A glimpse of the transformative impact Swachh Bharat has made.
#10YearsOfSwachhBharat”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হৌখিবা চহি ১০ রোম অসিদা স্বচ্ছ ভারত অভিয়ান্না পীরিবা অহোংবা পুরকপা ঙম্বা শাফুগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
03 OCT 2024 8:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হৌখিবা চহি ১০রোম অসিদা স্বচ্ছ ভারত অভিয়ান্না পীরিবা অহোংবা পুরকপা ঙম্বা শাফুগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে।
ন্যু ইন্দিয়া জঙ্কসন্না X তা থাগৎপা ইনফোগ্রাফিক পোস্ত অমা লান্থোক্লদুনা মহাক্না ইখিঃ
"স্বচ্ছ ভারতনা পীখিবা অহোংবা পুরকপা শাফুগী শক্তম অমা।
#10YearsOfSwachhBharat”