Prime Minister's Office
Prime Minister reiterates commitment towards rhino protection on occasion of World Rhino Day
Compliments all those involved in rhino conservation efforts
22 SEP 2024 11:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the commitment towards rhino protection on occasion of World Rhino Day. He also urged citizens to visit Kaziranga National Park in Assam, home to a large number of one horned rhinos in India.
The Prime Minister posted on X:
“Today, on World Rhino Day, let us reiterate our commitment to protect one of our planet’s most iconic species—rhinos. Compliments to all those involved in rhino conservation efforts over the last many years.
It is a matter of immense pride that India is home to a large number of one horned rhinos. I also fondly recall my visit to Kaziranga in Assam and urge you all to visit there as well.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী রাইনোশিংগী নুমিত থৌরমদা রাইনো ঙাকশেন্নবগী ফিরেপ হন্না নিংশিংখ্রে
রাইনো কন্নবা হোৎনবদা শরুক য়ারিবা পুম্নমকপু শিংথাবীগদবনি
22 SEP 2024 11:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী রাইনোশিংগী নুমিত থৌরমদা রাইনো ঙাকশেন্নবগী ফিরেপ হন্না নিংশিংখ্রে। মহাক্না লৈবাক মীয়ামদা অসমগী মচি অমতমক পানবা ভারত্তা লৈবা রাইনো মখল অসিগী লৈফম ওইরিবা কজিরঙ্গা নেসনেল পার্ক চৎপীনবা পুক্নিং চিংশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"ঙসিদি মালেমগী রাইনোশিংগী নুমিৎ অসিদা ঐখোয়না ঐখোয়গী মালেম অসিগী খ্বাইদগী মশক থোকপা শা মখলশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা রাইনোশিংবু ঙাক শেন্নবা ৱারেপ অমুক হন্না লৌমিন্নরসি। হৌখিবা চহি কয়া অসিদগী হৌদুনা রাইনোশিংবু কন্নবা হোৎনবদা শরুক য়ারিবা পুম্নমকপু শিংথাবীগদবনি।
ভারত্তা মচি নাম্মতমক পানবা রাইনো মশীং থীঙমদনা লৈরিবা অসিগীদমক অদুক্কী মতীক চাউথোকচনিংঙাই ওই। ঐহাক্না অসমগী কজিরঙ্গাদা চৎখিবা খোঙচৎ অদুসু নুংশিনা নীংশিংলি অমসুং পুম্নমক্নসু চৎপীনবা পুক্নিং চিংশিনজরি।"