Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi inaugurates Phase-II of the Ahmedabad Metro Rail Project
16 SEP 2024 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi inaugurated the Phase-II of the Ahmedabad Metro Rail Project today. He also interacted with students during the journey.
The Prime Minister posted on X;
“Inaugurated Phase-II of the Ahmedabad Metro Rail Project and on the way to today’s programme with energetic youngsters.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আহমেদাবাদ মেট্ৰ' ৰে’ল প্ৰকল্পৰ দ্বিতীয় পৰ্যায়ৰ উদ্বোধন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
16 SEP 2024 2:42PM by PIB Guwahati
আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আহমেদাবাদ মেট্ৰ’ ৰে’ল প্ৰকল্পৰ দ্বিতীয় পৰ্যায়ৰ শুভাৰম্ভ কৰে। যাত্ৰাৰ সময়ত তেওঁ ছাত্ৰ-ছাত্ৰীৰ সৈতেও মত বিনিময় কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে;
“আহমেদাবাদ মেট্ৰ’ ৰে’ল প্ৰকল্পৰ দ্বিতীয় পৰ্যায়ৰ উদ্বোধন কৰিলো আৰু উৎসাহী যুৱক-যুৱতীসকলৰ সৈতে আজিৰ কাৰ্যসূচীলৈ যোৱাৰ পথত।”