প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালেম্পিক্স গেমসতা ভারতনা খ্বাইদগী ফজনা শান্নখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 SEP 2024 10:29PM by PIB Imphal
পেরালেম্পিক্স গেমসতা ভারতনা খ্বাইদগী ফজনা শান্নখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। পেরিসতা পাংথোকখিবা পেরালেম্পিক্স গেমস ২০২৪ দা মেদল ২৯ ফংলকখিবা লৈবাক অসিগী পেরা-এথলেতশিংগী কৎথোকপা অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পেরালেম্পিক্স ২০২৪ অখন্নবা অমসুং পুৱারি ওইরে।
ভারতনা গেমস অসিদা অহানবা ওইনা শরুক য়ারকপদগী খ্বাইদগী ফজনা শান্নবা ওইনা ঐখোয়গী পেরা-এথলেতশিংনা মেদল ২৯ পুরকপদা ভারত হরাওরে।
মাইপাকপা অসি ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী কৎথোকপা অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনানা ওইহনখিবনি। মখোয়না শান্নখিবা অদুনা নিংশিংদুনা লৈহৌনবা মিকুপ কয়া ঐখোয়দা পীরে অমসুং তুংগী হৌরক্লিবা শান্নরোয়শিংদা পুক্নিং থৌগৎলে।
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister applauds India’s best ever performance at the Paralympic Games
08 SEP 2024 10:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded India’s best ever performance at the Paralympic Games. The Prime Minister hailed the unwavering dedication and indomitable spirit of the nation’s para-athletes who bagged 29 medals at the Paralympic Games 2024 held in Paris.
The Prime Minister posted on X:
“Paralympics 2024 have been special and historical.
India is overjoyed that our incredible para-athletes have brought home 29 medals, which is the best ever performance since India's debut at the Games.
This achievement is due to the unwavering dedication and indomitable spirit of our athletes. Their sporting performances have given us many moments to remember and inspired several upcoming athletes.
#Cheer4Bharat"