প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লখ্নৌগ লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোঙদোরক্লি, লৈখিদ্রবশিংগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
08 SEP 2024 1:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি উত্তর প্রদেশকী লখ্নৌদা বিল্দিং নিংখায়বদা মীওই লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা লৈখিদ্রবা খুদিংগী ইমুং মনুংদা প্রাইম মিনিস্তর নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (PMNRF) তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোকপশিংগীনা লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়নসু লাউথোকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা (PMO) X তা থাগৎলকখি:
“উত্তর প্রদেশকী লখ্নৌদা বিল্দিং নিংখায়বদা পুন্সি মীওই কয়া লৈখিদবা অসি য়াম্না অৱাবগী মশক্নি‍। নুংশি-চান্নজবা কায়নখ্রবশিংগীদমক থৌনিজরি‍। অশোকপশিং থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু‍। লৈখিদ্রবা খুদিংগী ইমুং মনুংদা PMNRFতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি‍। অশোকপশিংনা লুপা ৫০,০০০ ফংগনি: PM @narendramodi"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi expresses grief over loss of life in Lucknow mishap, announces ex-gratia for victims
08 SEP 2024 1:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed grief over the loss of life after a building collapsed in Lucknow, Uttar Pradesh today.
Shri Modi also announced an ex-gratia of Rs 2 lakh from the Prime Minister National Relief Fund (PMNRF) for the next of kin of each deceased and Rs 50,000 for the injured.
The Prime Minister's Office (PMO) posted on X:
"The loss of lives due to a building mishap in Lucknow, Uttar Pradesh is saddening. Prayers with those who lost their loved ones. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"