Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi extends warm wishes on Nuakhai
08 SEP 2024 2:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi extended warm wishes on the occasion of Nuakhai, an agricultural festival, today.
Shri Modi expressed gratitude to the farmers of the country.
The Prime Minister posted on X:
"Nuakhai Juhar!
My best wishes on the special occasion of Nuakhai. We express gratitude to our hardworking farmers and appreciate their efforts for our society. May everyone be blessed with joy and good health."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাউখাইগী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
08 SEP 2024 2:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লৌউ-শিংউগী কুম্হৈ অমা ওইরিবা নাউখাইগী থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍।
শ্রী মোদীনা লৈবাকসিগী লৌমীশিংগী মফমদা তৌবিমল খঙবা ফোঙদোরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“নাউখাই জুহার!
নাউখাইগী অখন্নবা থৌরমসিদা ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। ঐখোয়না ঐখোয়গী শু-নোম্বা কন্বা লৌমীশিংগী মফমদা তৌবিমল খঙবা ফোঙদোকচরি অমসুং ঐখোয়গী খুন্নাইদা মখোয়না লৌরিবা থৌদাংবুসু থাগৎচরি‍। পুম্নমক নুংঙাই য়াইফনা অমসুং মশা মউ ফনা লৈবা ওইরসনু‍।”