নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
২০২৪গী সেপ্তেম্বর ১৫দা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরস্কারগী নোমিনেশন থাজিন্নবগী অরোইবা নুমিৎ ওইগনি
07 SEP 2024 11:22AM by PIB Imphal
ৱিমেন অমসুং চাইল্দ দেবেলপমেন্ত মন্ত্রালয়না ঐখোয়গী অঙাংশিংগী পাঙ্গল-শক্তি, অচেৎপা অনিংবা, হৈ-শিংবা, পুক্নিংগী ঈথিল অমসুং থৱায় য়াওবা অদুবু ইকাইখুম্ননবা অমসুং নুংঙাইবা ফোংদোক্নবা চহি খুদিংগী প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরস্কার (PMRBP) শিল্লি।
অঙাং অদু ভারতকী নাগ্রিক অমা ওইগদবনি অমসুং ভারত্তা লৈবা ওইগদবনি। মশাগী চহিনা চহি ১৮দগী হেল্লোইদবনি (এপ্লিকেশন/নোমিনেশন ফংবগী অরোইবা নুমিৎ ফাওবদা)।
নেস্নেল এৱার্দস পোর্তল হায়বদি https://awards.gov.in দা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরস্কার ২০২৫গী নোমিনেশন থাজিন্নবগী অরোইবা নুমিৎ অদু ১৫.০৯.২০২৪ নি।

Ministry of Women and Child Development
Last date of submission of nomination for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar is 15th September, 2024
07 SEP 2024 11:22AM by PIB Delhi
The Ministry of Women & Child Development organises Pradhan Mantri Rashtriya Bal Purashkar (PMRBP) every year to celebrate the energy, determination, ability, zeal and enthusiasm of our children.
The child should be an Indian citizen and residing in India .The age should not exceed 18 years (as on the last date of receipt of application/nomination).
The last date of submission of the nomination of Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar 2025 on National Awards Portal i.e on https://awards.gov.in is 15.09.2024.