Ministry of Women and Child Development
Last date of submission of nomination for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar is 15th September, 2024
07 SEP 2024 11:22AM by PIB Delhi
The Ministry of Women & Child Development organises Pradhan Mantri Rashtriya Bal Purashkar (PMRBP) every year to celebrate the energy, determination, ability, zeal and enthusiasm of our children.
The child should be an Indian citizen and residing in India .The age should not exceed 18 years (as on the last date of receipt of application/nomination).
The last date of submission of the nomination of Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar 2025 on National Awards Portal i.e on https://awards.gov.in is 15.09.2024.

মহিলা আৰু শিশু উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় বাল পুৰস্কাৰৰ বাবে মনোনয়ন দাখিলৰ অন্তিম তাৰিখ ১৫ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২৪ নিৰ্ধাৰণ
07 SEP 2024 11:22AM by PIB Guwahati
আমাৰ শিশুসকলৰ শক্তি, দৃঢ়তা, সামৰ্থ্য, উদ্যম আৰু উৎসাহক প্ৰেৰণা দিয়াৰ লগতে তাক উদযাপনৰ অৰ্থে মহিলা আৰু শিশু উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়ে প্ৰতি বছৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় বাল পুৰস্কাৰ (PMRBP)ৰ আয়োজন কৰি আহিছে।
এই পুৰস্কাৰৰ বাবে মনোনয়ন দাখিল কৰা শিশুটি ভাৰতীয় নাগৰিক হোৱাৰ লগতে ভাৰতত বাস কৰা হ’ব লাগে ৷বয়স ১৮ বছৰৰ অধিক হ’ব নালাগিব (আৱেদন/মনোনয়ন লাভৰ অন্তিম তাৰিখৰ দিনটোত)।
ৰাষ্ট্ৰীয় বঁটা পৰ্টেল অৰ্থাৎ https://awards.gov.in ত প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় বাল পুৰস্কাৰ ২০২৫ ৰ বাবে মনোনয়ন দাখিলৰ অন্তিম তাৰিখ ১৫.০৯.২০২৪ নিৰ্ধাৰণ কৰা হৈছে।