প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুদোকা কাপিল পারমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 SEP 2024 10:25PM by PIB Imphal
হৌজিক চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপাগী কেজি ৬০ জে-১ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুদোকা কাপিল পারমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মহাক্না শান্নখিবা অদু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি অমসুং মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংদা মাইপাক্নবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা শান্নখিবা অমনি অমসুং অখন্নবা মেদল অমনি!
পেরালেম্পিক্সতা জুদোদা ভারতকী অহানবা মেদল অমা ফংবা শান্নরোয় মহাক্না ওইরকপদা, কাপিল পারমার থাগৎপা ফোঙদোকচরি। #Paralympics2024 নুপাগী কেজি ৬০ জে-১ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংদা মাইপাক্নবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates judoka Kapil Parmar for winning Bronze medal
05 SEP 2024 10:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Kapil Parmar for winning a Bronze medal the Men's 60kg J1 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi called his performance memorable and wished him luck for his future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"A very memorable sporting performance and a special medal!
Congratulations to Kapil Parmar, as he becomes the first-ever Indian to win a medal in Judo at the Paralympics. Congrats to him for winning a Bronze in the Men's 60kg J1 event at the #Paralympics2024! Best wishes for his endeavours ahead.
#Cheer4Bharat"