Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi extends greetings on Prakash Purab of Sri Guru Granth Sahib
04 SEP 2024 3:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi extended wishes on the occasion of Prakash Purab of the Sri Guru Granth Sahib today.
Shri Modi said that Sri Guru Granth Sahib motivates millions of people across the world to serve and care for others and further the bonds of brotherhood and harmony in society.
The Prime Minister posted on X:
"My greetings on the Parkash Purab of the Sri Guru Granth Sahib.
The Sri Guru Granth Sahib motivates millions across the world, inspiring people to serve and care for others. It also teaches us to further the bonds of brotherhood and harmony in our society. May its wisdom keep guiding us in our endeavours to make our planet better."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু গ্রন্থ সাহিবকী প্রকাশ পুরবনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
04 SEP 2024 3:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী গুরু গ্রন্থ সাহিবকী প্রকাশ পুরবনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি শ্রী গুরু গ্রন্থ সাহিবনা মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা মীওই করোর কয়াবু অতোপ্পপু শেবা তৌনবা অমসুং য়েংশিন্নবা ইথিল পীখি অমসুং খুন্নাইদা মচিল-মনাও ওইবগী মরীশিং অমসুং তংদু-লৈতাবা হেনগৎহনখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
" শ্রী গুরু গ্রন্থ সাহিবকী প্রকাশ পুরবনা লাকপদা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
শ্রী গুরু গ্রন্থ সাহিবনা মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা মীওই করোর কয়াবু অতোপ্পপু শেবা তৌনবা অমসুং য়েংশিন্নবা ইথিল পীখি। মসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা মচিল-মনাও ওইবগী মরীশিং অমসুং তংদু-লৈতাবা হেনগৎহনবসু তাকপীখি। মাগী লৌশিংনা ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না ফগৎহন্নবা ঐখোয়গী খোঙথাংশিংদা ঐখোয়বু লমজিংবীবা ওইরসনু।"