প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেদমিন্তন শান্নরোয় নিথ্য স্রে সিবানগী মফমদা ব্রোঞ্জ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
03 SEP 2024 10:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নিথ্য স্রে সিবানগী মফমদা হৌজিক চত্থরিবা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা নুপীগী সিঙ্গল্স বেদমিন্তন SH6তা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা মহাক্না উৎখিবা হৈশিংবনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওইশিংগী পুক্নিং থৌগৎলে হায়খি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“নিথ্য স্রে সিবানগী মফমদা #Paralympics2024 কী নুপীগী সিঙ্গল্স বেদমিন্তন SH6 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍! মহাক্না উৎখিবা হৈশিংবনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওইশিংগী পুক্নিং থৌগৎখি অমসুং শান্নবদা মহাক্না পুক্নিং অমসুং থৱায় লুপচবা মতৌ উৎলি‍। @07nithyasre #Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates badminton player Nithya Sre Sivan on winning Bronze
03 SEP 2024 10:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Nithya Sre Sivan on winning a Bronze medal in the Women’s Singles Badminton SH6 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi said her feat has inspired countless people.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Nithya Sre Sivan on winning the Bronze medal in the Women’s Singles Badminton SH6 event at the #Paralympics2024! Her feat has inspired countless people and highlights her passion as well as dedication to the game. @07nithyasre #Cheer4Bharat"