প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা 100 মীতর T35 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌখ্রবা ভারতকী শান্নরোই প্রীতি পালবু থাগৎখ্রে
30 AUG 2024 6:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরিস পেরালীম্পিক্স 2024গী 100 মীতর T35 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌখ্রবা ভারতকী শান্নরোই প্রীতি পালবু থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না হায়খিঃ
“#Paralympics2024গী 100 মীতর T35 ইভেন্ততা প্রীতি পালনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌদুনা ভারতকী মমায় পুরকখ্রে।
মহাক্কী মায় পাকপদা ঐখোয়না মহাকপু থাগৎচরি। মায় পাকপা অসিনা তুংগী শান্নরোই কয়াদা ইথিল পীগনি।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Indian athlete, Preeti Pal on wining Bronze medal in the 100m T35 event
30 AUG 2024 6:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian athlete, Preeti Pal on wining Bronze medal in the 100m T35 event at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“More glory for India as Preeti Pal wins a Bronze medal in the 100m T35 event at the #Paralympics2024.
Congratulations to her. This success will certainly motivate budding athletes.
#Cheer4Bharat”