Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Indian athlete, Preeti Pal on wining Bronze medal in the 100m T35 event
30 AUG 2024 6:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian athlete, Preeti Pal on wining Bronze medal in the 100m T35 event at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“More glory for India as Preeti Pal wins a Bronze medal in the 100m T35 event at the #Paralympics2024.
Congratulations to her. This success will certainly motivate budding athletes.
#Cheer4Bharat”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় এথলীট প্ৰীতি পালক ১০০ মিটাৰ টি৩৫ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে
30 AUG 2024 6:19PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৪ চনৰ পেৰিছ পেৰালিম্পিকত ১০০ মিটাৰ টি৩৫ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰা ভাৰতীয় এথলীট প্ৰীতি পালক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধান মন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে;
"পেৰালিম্পিক ২০২৪ত ১০০ মিটাৰ টি-৩৫ ইভেণ্টত প্ৰীতি পালৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ লগে লগে ভাৰতৰ গৌৰৱ বৃদ্ধি পাইছে।
তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। এই সফলতাই নিশ্চিতভাৱে উদীয়মান খেলুৱৈসকলক উৎসাহিত কৰিব।
MJPS/ST
#Cheer4Bharat"