Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with Prime Minister of Australia Mr Anthony Albanese
26 AUG 2024 1:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today spoke with the Prime Minister of Australia, Mr Anthony Albanese. Both leaders took stock of progress in the bilateral relations and cooperation in the multilateral fora, including the Quad.
The Prime Minister posted on X:
“Delighted to speak to my friend Anthony Albanese. We took stock of progress in our bilateral relations and cooperation in the multilateral fora, including the Quad.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী এন্থোনী অলবানিজকা ৱারী শাখ্রে
26 AUG 2024 1:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী, শ্রী এন্থোনী অলবানিজকা লোয়ননা ৱারী শাখ্রে। লুচিংবা অনিনা ক্বাদ য়াওনা মলতিলেতরেল ফোরাদা বাইলেতরেলগী মরীশিং অমসুং তেংবাং পীনবদা খুমাং চাউশিল্লিবা অদু য়েংশিনখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“ঐগী মরুপ এন্থোনী অলবানিজকা ৱারী শানবদা নুংঙাইবা ফাওই। ঐখোয়না ক্বাদ য়াওনা মলতিলেতরেল ফোরাদা বাইলেতরেলগী মরীশিং অমসুং তেংবাং পীনবদা খুমাং চাউশিল্লিবা অদু য়েংশিনখি।”