প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
23 AUG 2024 6:33PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিবতা য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতি ভোলোদিমিয়র জেলেন্সকি উনখ্রে। মারিয়িন্সকি পেলেসতা থুংলবগা, রাস্ত্রপতি জেলেন্সকিনা প্রধান মন্ত্রী তরাম্না ওকখি।
লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিগী মরীশিংগী অপুনবা ফিবমশিং খন্ন-নৈনখি অমসুং লৈবাক অনিনা দরকার ওইবা লমদম লমদম অমসুং মালেমগী থৌদোক-ৱাথোকশিংগী মতাংদা মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি। মীফম মতুংদা, অপুনবা ৱারোল অমা থোকখি।
য়ানচে মরি খুৎয়েক পীনবদা লুচিংবা অনি শরুক য়াখি। খুৎয়েক পীনখিবা য়ানচেশিং অদুদি (১) লৌউ-শিংউ অমসুং ফুদ ইন্দস্ত্রিদা মতেং পীন্নবা য়ানচে; (২) মেদিকেল প্রদকশিংগী চৎন-কাংলোনগী মতেং পীন্নবা এম.ও.য়ু; (৩) হায় ইম্পেক্ত কম্মুনিতি দিবলপমেন্ত প্রোজেকশিং পায়খৎনবা ইন্দিয়ান হুমেনিতরিয়ান গ্রান্ত এসিস্তেন্সকী এম.ও.য়ু; (৪) নাতকী মতেং পীনবগী (২০২৪-২০২৮) থৌরম।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of Ukraine
23 AUG 2024 6:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met President of Ukraine, H.E. Mr. Volodymyr Zelenskyy in Kyiv today. Upon arrival at Maryinskyi Palace, Prime Minister was received by President Zelenskyy.
The two leaders discussed the whole gamut of bilateral ties and exchanged views on regional and global issues of mutual interest. Following the meeting, a Joint Statement was released.Click here to see.
The two leaders witnessed signing of four agreements. These include (i) Agreement on Cooperation in the field of Agriculture and Food Industry; (ii) MoU on Cooperation in the field of Medical Products Regulation; (iii) MoU on Indian Humanitarian Grant Assistance for Implementation of High Impact Community Development Projects; and (iv) Programme for Cultural Cooperation for 2024-2028.