গৃহ মন্ত্ৰালয়
ৰেপকো বেংকে নতুন দিল্লীত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী আৰু সহযোগিতা মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহক ১৯.০৮ কোটি টকাৰ লভ্যাংশ চেক প্ৰদান কৰে
ভাৰত চৰকাৰৰ হাতত থকা ৭৬.৩২ কোটি টকাৰ শ্বেয়াৰ কেপিটেলত ২৫% লভ্যাংশ হিচাপে এই চেক প্ৰদান
ভাৰত চৰকাৰৰ এটি প্ৰতিষ্ঠান ৰেপকো বেংক গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ প্ৰশাসনিক নিয়ন্ত্ৰণাধীন, যিয়ে ২০,০০০ কোটি টকাৰ বিজনেছ মিক্স অতিক্ৰম কৰিছে
23 AUG 2024 10:19AM by PIB Guwahati
ৰেপকো বেংকে নতুন দিল্লীত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী আৰু সহযোগিতা মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহক ১৯.০৮ কোটি টকাৰ লভ্যাংশ চেক প্ৰদান কৰে।
২০২৩-২৪ বিত্তীয় বৰ্ষৰ বাবে ভাৰত চৰকাৰৰ হাতত থকা ৭৬.৩২ কোটি টকাৰ শ্বেয়াৰ কেপিটেলত ২৫% লভ্যাংশ হিচাপে ১৯.৮ কোটি টকাৰ এই চেকখন ৰেপকো বেংকৰ অধ্যক্ষ শ্ৰী ই. সন্থনাম আৰু পৰিচালন সঞ্চালক শ্ৰী অ’. এম. গকুলে প্ৰদান কৰে। এই কাৰ্য্যসূচীত কেন্দ্ৰীয় গৃহ সচিব শ্ৰী অজয় ​​কুমাৰ ভাল্লা, আৰু গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ বিশেষ কৰ্তব্যৰত বিষয়া (OSD) শ্ৰী গোবিন্দ মোহনো উপস্থিত থাকে।
ভাৰত চৰকাৰৰ এটি প্ৰতিষ্ঠান ৰেপকো বেংক গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ প্ৰশাসনিক নিয়ন্ত্ৰণাধীন, যিয়ে ২০,০০০ কোটি টকাৰ বিজনেছ মিক্স অতিক্ৰম কৰিছে। ২০২৩-২৪ বিত্তীয় বৰ্ষত বেংকটোৰ বিজনেছ মিক্সত ১১% বৰ্ধন ঘটিছে। উল্লেখযোগ্য কৃতিত্ব হিচাপে আজি বেংকটোৱে ২০,০০০ কোটি টকাৰ বিজনেছ মিক্স অতিক্ৰম কৰিছে।

Ministry of Home Affairs
Repco Bank presents a cheque of Rs. 19.08 crore towards dividend to Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah in New Delhi
The cheque towards dividend @ 25% on the share capital of 76.32 crore held by Government of India
Repco Bank is a Government of India Enterprise, under the administrative control of MHA, Bank has crossed Business Mix of Rs.20,000 crore
23 AUG 2024 10:19AM by PIB Delhi
Repco Bank presented a cheque of Rs. 19.08 crore towards dividend to Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah in New Delhi.
The cheque of Rs.19.08 crore towards dividend @ 25% on the share capital of 76.32 crore held by Government of India for the Financial Year 2023-24 was handed over by the Chairman Repco Bank, Shri E. Santhanam and Managing Director, Shri O. M. Gokul. Union Home Secretary Shri Ajay Kumar Bhalla, and Officer on Special Duty (OSD), MHA Shri Govind Mohan were also present on the occasion.
Repco Bank is a Government of India Enterprise, under the administrative control of the Ministry of Home Affairs. The Bank posted 11% growth in Business Mix during the FY 2023-24. As a remarkable achievement, today the Bank has crossed Business Mix of Rs.20,000 crore.