প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অঙাংশিংগী মার্তিরলোজিস্ত এক্সপোজিসন্দা চৎখ্রে
23 AUG 2024 3:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্যিবতা লৈবা নেসনেল ম্যুজিয়ম ওব হিস্তরী ওব য়ুক্রেনগী অঙাংশিংগী মলতিমেদিয়া মার্তিরোলোজিস্ত এক্সপোজিসন্দা চৎখ্রে। খোঙচৎ অদুদা য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সিলেন্সী শ্রী ভোলোদিমির জেলেন্সকীসু শরুক য়াখি।
লান্দা থৱাই মাঙখ্রবা অঙাংশিংবু নীংশিংদুনা শেমগৎলিবা এক্সপোজিসন অদু উবদা প্রধান মন্ত্রীবু থম্মোইদা নুংশিবা ফাওহনখি। মহাক্না নহা ওইরিবা কয়ানা থৱাই মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখি অমসুং ইকাইখুম্নবা উৎপা ওইনা মখোয়গী নীংশিংনবগীদমক শান্নপোৎ অমা থম্লমখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister visits the Martyrologist Exposition on children
23 AUG 2024 3:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi visited the multimedia Martyrologist exposition on children at the National Museum of History of Ukraine in Kyiv. He was accompanied by the President of Ukraine, H.E. Mr. Volodymyr Zelenskyy.
Prime Minister was deeply touched by the poignant exposition set up in memory of children who have lost their lives in the conflict. He expressed his sorrow at the tragic loss of young lives and as a mark of respect placed a toy in their memory.