প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱারসোদা লৈবা শকখঙবীদ্রবা লান্মীশিংগী মঙফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
22 AUG 2024 8:12PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱারসোদা লৈবা শকখঙবীদ্রবা লান্মীশিংগী মঙফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
শকখঙবীদ্রবা লান্মীশিংগী মঙফম অসি মখোয়গী লৈবাক্কীদমক মখোয়গী থৱায় কৎখ্রবা পোলিস লান্মীশিংদা কৎথোক্লবা শেংলবা মোনুমেন্ত অমনি। মসি পিলসুদস্কি ইসক্বারদা লৈ অমসুং মসি পোলেন্দদা লৈবাক্কী ওইনা নিংশিংবা অমসুং ইকায়খুম্নবা উৎপগী খুদম অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখিবা অদুনা ভারত অমসুং পোলেন্দগী মরক্তা লৈনরিবা ইকায়খুম্নবা অমসুং অমতা ওইনা লেপ্পগী মরুওইবা অদু ফোঙদোক্লি।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute at the Tomb of the Unknown Soldier in Warsaw
22 AUG 2024 8:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today paid his respects at the Tomb of the Unknown Soldier in Warsaw.
The Tomb of the Unknown Soldier is a revered monument dedicated to the memory of Polish soldiers who gave their lives in service to their country. It is located at Piłsudski Square and is a significant symbol of national remembrance and honor in Poland.
Prime Minister’s tribute underscores the deep respect and solidarity shared between India and Poland.