Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah speaks with Chief Minister of Tripura, Dr. ManikSaha and takes stock of the flood situation in the state
Modi government firmly stands with our sisters and brothers in Tripura during this hour of crisis
Centre rushing teams of NDRF, apart from boats and helicopters, to the state to assist the local government in relief and rescue operations
Home Minister assures of all possible assistance from the Centre as and when required
22 AUG 2024 12:35PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah speaks with Chief Minister of Tripura, Dr. Manik Saha and takes stock of the flood situation in the state.
In a post on X platform, Shri Amit Shah said that “Spoke with CM Tripura, Dr. Manik Saha and took stock of the flood situation in the state. The Centre is rushing teams of NDRF, apart from boats and helicopters, to the state to assist the local government in relief and rescue operations. Assured of all possible assistance from the Centre as and when required. The Modi government firmly stands with our sisters and brothers in Tripura during this hour of crisis.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ত্রিপুরাগী মুখ্য মন্ত্রী, দা. মানিক শাহাগা ৱারী শাখ্রে অমসুং রাজ্য অসিদা থোক্লিবা ঈচাওগী ফীভম য়েংশিনখ্রে
মোদী সরকারনা অৱাবা তানফম অসিদা ত্রিপুরাগী ঐখোয়গী ইচিল-ইনাওশিংগীদমক লেপ্পী
তেংবাং পীবা অমসুং মী কনবগী থবকশিংদা লোকেল গভর্নমেন্তদা মতেং পীনবা রাজ্য অসিদা হীশিং অমদি হেলিকোপ্তরশিংগী মথক্তা NDRFকী তীমশিং কেন্দ্রনা থাজিল্লি
গৃহ মন্ত্রীনা কেন্দ্রদগী মথৌ তারকপা মতমদা পাংবা য়াবা তেংবাং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবা পীখি
22 AUG 2024 12:35PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ত্রিপুরাগী মুখ্য মন্ত্রী, দা. মানিক শাহাগা ৱারী শাখ্রে অমসুং রাজ্য অসিদা থোক্লিবা ঈচাওগী ফীভম য়েংশিনখ্রে।
X প্লেৎফোর্মদা তৌখিবা পোস্ত অমদা শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি, “ত্রিপুরাগী সি.এম. দা. মানিক সাহাগা লোয়ননা ৱারী শারে অমসুং রাজ্য অসিদা থোক্লিবা ঈচাওগী ফীভম য়েংশিনখি। তেংবাং পীবা অমসুং মী কনবগী থবকশিংদা লোকেল গভর্নমেন্তদা মতেং পীনবা রাজ্য অসিদা হীশিং অমদি হেলিকোপ্তরশিংগী মথক্তা NDRFকী তীমশিং কেন্দ্রনা থাজিল্লি। কেন্দ্রদগী মথৌ তারকপা মতমদা পাংবা য়াবা তেংবাং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবা পীখি। মোদী সরকারনা অৱাবা তানফম অসিদা ত্রিপুরাগী ঐখোয়গী ইচিল-ইনাওশিংগীদমক লেপ্পী।”