প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফক্সকনৰ অধ্যক্ষ ইয়ং লিউক সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
14 AUG 2024 5:51PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হন হাই টেকন'লজি গ্ৰুপ (ফক্সকন)ৰ অধ্যক্ষ ইয়ং লিউক সাক্ষাৎ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে ভৱিষ্যতৰ খণ্ডসমূহত ভাৰতে উপস্থাপন কৰা সুযোগসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে আৰু দেশত ফক্সকনৰ বিনিয়োগ পৰিকল্পনাৰ বিষয়েও আলোচনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ছ’চিয়েল মিডিয়া প্লেটফৰ্ম ‘এক্স’ত এক পোষ্টত কয়।
“হন হাই টেকন’লজি গ্ৰুপ (ফক্সকন)ৰ অধ্যক্ষ ইয়ং লিউক লগ পাই আনন্দিত হৈছো। ভৱিষ্যতে উত্থান আনিব পৰা খণ্ডসমূহত ভাৰতে আগবঢ়োৱা সুযোগসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত কৰিলোঁ। ভাৰতৰ কৰ্ণাটক, তামিলনাডু আৰু অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ দৰে ৰাজ্যত তেওঁলোকৰ বিনিয়োগৰ পৰিকল্পনা সন্দৰ্ভতো আমি গঠনমূলক আলোচনা কৰিলোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi meets chairman of Foxconn, Mr. Young Liu
14 AUG 2024 5:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met Mr. Young Liu, the Chairman of Hon Hai Technology Group (Foxconn). Highlighting the wonderful opportunities that India offers in futuristic sectors, Shri Modi discussed Foxconn’s investment plans in India.
Prime Minister in a post on social media platform ‘X’ said:
“Wonderful to meet Mr. Young Liu, the Chairman of Hon Hai Technology Group (Foxconn). I highlighted the wonderful opportunities India offers in futuristic sectors. We also had excellent discussions on their investment plans in India in states like Karnataka, Tamil Nadu and Andhra Pradesh.”