প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোক্সকোনগী চিয়ার্মেন য়ং লিয়ু উনখ্রে
14 AUG 2024 5:51PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হুন হাই তেক্নোলোজি গ্রুপ (ফোক্সকোন) গী চিয়ার্মেন য়ং লিয়ু উনখ্রে। তুংলমচৎকী সেক্তর কয়াদা ভারতনা পীরিবা অঙকপা খুদোংচাবশিং পল্লদুনা, শ্রী মোদীনা ভারত্তা ফোক্সকোনগী শেন থাদবগী থৌরাংশিংগী মতাংদা খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্ম ‘এক্স’ তা হায়খি:
“হুন হাই তেক্নোলোজি গ্রুপ (ফোক্সকোন) গী চিয়ার্মেন য়ং লিয়ু উনখিবা অসি অঙকপনি। তুংলমচৎকী সেক্তর কয়াদা ভারতনা পীরিবা অঙকপা খুদোংচাবশিং ঐনা পনখি। কর্নাতকা, তামিল নাদু অমসুং অন্ধ্র প্রদেসগুম্বা রাজ্যশিং য়াওনা ভারত্তা শেন থাদনবা মখোয়না থৌরাং তৌরিবা অদুগী মতাংদা ঐখোয় নিংথিনা খন্নখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi meets chairman of Foxconn, Mr. Young Liu
14 AUG 2024 5:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met Mr. Young Liu, the Chairman of Hon Hai Technology Group (Foxconn). Highlighting the wonderful opportunities that India offers in futuristic sectors, Shri Modi discussed Foxconn’s investment plans in India.
Prime Minister in a post on social media platform ‘X’ said:
“Wonderful to meet Mr. Young Liu, the Chairman of Hon Hai Technology Group (Foxconn). I highlighted the wonderful opportunities India offers in futuristic sectors. We also had excellent discussions on their investment plans in India in states like Karnataka, Tamil Nadu and Andhra Pradesh.”