প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰিছ অলিম্পিকলৈ যোৱা প্ৰতিজন খেলুৱৈ একোজন চেম্পিয়ন: প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পেৰিছ অলিম্পিকত ভাৰতক প্ৰতিনিধিত্ব কৰা দলৰ সৈতে মত বিনিময় কৰে
15 AUG 2024 5:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পেৰিছ অলিম্পিকত আমাৰ দেশক প্ৰতিনিধিত্ব কৰা ভাৰতীয় দলটোৰ সৈতে মত বিনিময় কৰে। নতুন দিল্লীত তেওঁলোকক লগ পোৱাৰ সময়ত শ্ৰী মোদীয়ে খেলৰ পৰা হোৱা তেওঁলোকৰ অভিজ্ঞতাৰ কথা শুনে আৰু ক্ৰীড়াক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ কৃতিত্বৰ প্ৰশংসা কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে পেৰিছলৈ যোৱা প্ৰতিজন খেলুৱৈ একোজন চেম্পিয়ন। ভাৰত চৰকাৰে ক্ৰীড়াৰ প্ৰতি সমৰ্থন আগবঢ়াই যাব আৰু এক শীৰ্ষ মানৰ ক্ৰীড়া আন্তঃগাঁথনি নিৰ্মাণ হোৱাটো সুনিশ্চিত কৰিব।
এলানি এক্স পোষ্টত, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“পেৰিছ অলিম্পিকত আমাৰ দেশক প্ৰতিনিধিত্ব কৰা ভাৰতীয় দলটোৰ সৈতে মত বিনিময় কৰাটো এক আনন্দৰ কথা আছিল। খেলৰ পৰা হোৱা তেওঁলোকৰ অভিজ্ঞতাৰ কথা শুনিলোঁ আৰু ক্ৰীড়াক্ষেত্ৰত লাভ কৰা তেওঁলোকৰ কৃতিত্বৰ প্ৰশংসা কৰিলোঁ।”
“পেৰিছলৈ যোৱা প্ৰতিজন খেলুৱৈয়েই একোজন চেম্পিয়ন। ভাৰত চৰকাৰে ক্ৰীড়াৰ প্ৰতি সমৰ্থন আগবঢ়াই যাব আৰু এক শীৰ্ষ মানৰ ক্ৰীড়াৰ আন্তঃগাঁথনি গঢ়ি তোলাটো সুনিশ্চিত কৰিব।”

Prime Minister's Office
Every player who went to Paris Olympics is a champion: Prime Minister Shri Narendra Modi
Prime Minister interacts with contingent that represented India in the Paris Olympics
15 AUG 2024 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today interacted with the Indian contingent that represented our nation in the Paris Olympics. While meeting them in New Delhi, Shri Modi heard their experiences from the games and lauded their feats on the sporting field.
Shri Modi said that every player who went to Paris is a champion. The Government of India will continue to support sports and ensure that a top-quality sporting infrastructure is built.
In a series of X posts, the Prime Minister said;
“It was a delight to interact with the Indian contingent that represented our nation in the Paris Olympics. Heard their experiences from the games and lauded their feats on the sports field.”
“Every player who went to Paris is a champion. The Government of India will continue to support sports and ensure that a top-quality sporting infrastructure is built.”