Prime Minister's Office
Every player who went to Paris Olympics is a champion: Prime Minister Shri Narendra Modi
Prime Minister interacts with contingent that represented India in the Paris Olympics
15 AUG 2024 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today interacted with the Indian contingent that represented our nation in the Paris Olympics. While meeting them in New Delhi, Shri Modi heard their experiences from the games and lauded their feats on the sporting field.
Shri Modi said that every player who went to Paris is a champion. The Government of India will continue to support sports and ensure that a top-quality sporting infrastructure is built.
In a series of X posts, the Prime Minister said;
“It was a delight to interact with the Indian contingent that represented our nation in the Paris Olympics. Heard their experiences from the games and lauded their feats on the sports field.”
“Every player who went to Paris is a champion. The Government of India will continue to support sports and ensure that a top-quality sporting infrastructure is built.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিস ওলিম্পিক্সতা চৎলুবা শান্নরোয় খুদিংমক চেম্পিয়ননি: প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী
প্রধান মন্ত্রীনা পেরিস ওলিম্পিক্সতা ভারতকী মহুৎশিনখিবা কন্তিঞ্জেন্তগা লোয়ননা ৱারী শাখ্রে
15 AUG 2024 5:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি পেরিস ওলিম্পিক্সতা ঐখোয়গী লৈবাক্কী মহুৎশিনখিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তগা লোয়ননা ৱারী শাখ্রে। নই দিল্লীদা মখোয়গা উনবদা শ্রী মোদীনা গেম্স অসিদগী মখোয়গী এক্সপরিয়েন্সশিংগী পাউদম তাখি অমসুং স্পোর্তিং ফিল্দদা মখোয়গী মায়পাকপশিং অদুবু শীংথাখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি পেরিসতা চৎলুবা শান্নরোয় খুদিংমক চেম্পিয়ন অমনি। ভারত সরকারনা স্পোর্তস সপ্পোর্ত মখা তানা তৌখিগনি অমসুং তোপ-ক্বালিতী স্পোর্তিং ইনফ্রাস্ত্রকচর শাগনি।
X পোস্তশিং মথং-মথং তৌদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পেরিস ওলিম্পিক্সতা ঐখোয়গী লৈবাক্কী মহুৎ শিনখিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তগা লোয়ননা ৱারী শাবদা নুংঙাইবা পোকই। গেম্স অসিদগী মখোয়গী এক্সপরিয়েন্সশিং তাখি অমসুং স্পোর্তস ফিল্দদা মখোয়গী মায়পাকপশিংবু শীংথানখি”
“পেরিসতা চৎলুবা শান্নরোয় খুদিংমক চেম্পিয়ন অমনি। ভারত সরকারনা স্পোর্তস সপ্পোর্ত মখা তানা তৌখিগনি অমসুং তোপ-ক্বালিতী স্পোর্তিং ইনফ্রাস্ত্রকচর শাগনি।”