রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা অমৃত উদ্যান সম্মর এনুএল ইদিসন, ২০২৪গী হৌদোকপদা সভাগী লৈতেং ওইনা ঙান্থোইখি
অমৃত উদ্যান ওগস্ত ১৬ দগী সেপ্তেম্বর ১৫ ফাওবা মীয়ামগীদমক হাংদোক্লগনি
ওগস্ত ২৯ বুনা শান্নরোইশিংগীদমক অখন্ননা কনগনি অদুগা সেপ্তেম্বর ৫ বুনা ওজাশিংগী ওইগনি
14 AUG 2024 1:20PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপদি মুরমুনা ঙসি (ওগস্ত ১৪, ২০২৪) অমৃত উদ্যান সম্মর এনুএল ইদিসন, ২০২৪গী হৌদোকপদা সভাগী লৈতেং ওইনা ঙান্থোইখি।
অমৃত উদ্যান ওগস্ত ১৬ দগী সেপ্তেম্বর ১৫ ফাওবা উদ্যানগী মেন্তেনেন্স নুমিৎ ওইরিবা নিংথৌকাবা নত্তনা অয়ুক পুং ১০ দগী নুংথিল পুং ৬ ফাওবা (অরোইবা চঙবগী মতম্না নুংথিল পুং ৫:১৫) মীয়ামগীদমক হাংদোক্লগনি।
নেসনেল স্পোর্তস দেগীদমক ওগস্ত ২৯ বুনা শান্নরোইশিংগীদমক অখন্ননা কনগনি অদুগা ওজাশিংগী নুমিৎ ওইরিবা সেপ্তেম্বর ৫ বুনা ওজাশিংগী খাক্কনি।
চঙনবীনবগীদমক, মিং হান্না চনবা তঙাইফদনা চঙই। মসি শেল তিংদে। লাকপীগদবশিংনা মখোয়গী মফম অদু রাস্ত্রপতি ভাবনগী ৱেবসাইত (https://visit.rashtrapatibhavan.gov.in/) দা বুক তৌদুনা কনবা য়াগনি। ৱাল্ক-ইন ভিজিতরশিংনা গেত নম্বর ৩৫দা থম্লিবা সেল্ফ সর্ভিস কিওস্ক অসিদা মশামক্না মিং চনবা য়াগনি।
চঙফম্না অৱাং থংবা এভেন্যু রোদতা ময়াদা লৈরিবা রাস্ত্রপতি ভাবনগী গেত নম্বর ৩৫ দগী ওইগনি। লেঙবীরক্কদবা মীয়ামগী নুংঙাইনবগীদমক সেন্ত্রেল সেক্রেতরিএত মেত্রো স্তেসন্দগীনা গেত নম্বর ৩৫ ফাওবদা লেম্না শত্তল বস সর্ভিস ফংগনি।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA GRACES THE OPENING OF AMRIT UDYAN SUMMER ANNUALS EDITION, 2024
AMRIT UDYAN TO OPEN FOR THE PUBLIC FROM AUGUST 16 TO SEPTEMBER 15
AUGUST 29 WILL BE RESERVED EXCLUSIVELY FOR SPORTSPERSONS WHILE SEPTEMBER 5 FOR TEACHERS
14 AUG 2024 1:20PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu, graced the opening of Amrit Udyan Summer Annuals Edition, 2024 today (August 14, 2024).
The Amrit Udyan will remain open for the public from August 16 to September 15, 2024 from 10:00 AM to 6:00 PM (the last entry - 05:15 PM) except on Mondays which will be maintenance day for the Udyan.
August 29 will be exclusively reserved for sportspersons to mark National Sports Day and September 5 will be reserved for teachers on Teachers’ Day.
For entry, registration is mandatory. It is free of cost. Visitors can book their slot online on the Rashtrapati Bhavan website (https://visit.rashtrapatibhavan.gov.in/). Walk-in Visitors can register themselves through Self Service Kiosks placed outside Gate no. 35.
Entry will be from Gate No. 35 of the Rashtrapati Bhavan, near the North Avenue Road. A free shuttle bus service from Central Secretariat Metro Station to Gate No.35 will also be available for the convenience of the visitors.