Prime Minister's Office
We reiterate our commitment to always protect the bonds of unity and brotherhood in our nation: Prime Minister Shri Narendra Modi
14 AUG 2024 9:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has paid his tributes to those impacted during the Partition of the country. Marking the Partition Horrors Remembrance Day, in a post on X, Shri Modi has recalled the severe impact and suffering that partition caused to numerous people.
Hailing the human resilience, Shri Modi reiterated his commitment to protect the bonds of unity and brotherhood in the country.
The Prime Minister posted on X:
"On #PartitionHorrorsRemembranceDay, we recall the countless people who were impacted and greatly suffered due to the horrors of Partition. It is also a day to pay tributes to their courage, which illustrates the power of human resilience. A lot of those impacted by Partition went on to rebuild their lives and attain immense success. Today, we also reiterate our commitment to always protect the bonds of unity and brotherhood in our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা পুল্লিবা অপুনবা অমসুং ইচিল ইনাও ওইবগী চুপ্লি অসিবু মতম চুপ্পদা ঙাক্তুনা থম্নবা ঐখোয়গী ফিরেপ চেৎশিন্না লেপ্লিঃ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী
14 AUG 2024 9:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক অসিনা খাইদোক্নখিবা মতমদা অৱাবা নংখিবশিংগী মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে। পার্তিসন হোরর রিমেম্ব্রেন্স দেগী থৌরমদা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা খাইদোক্নবা অদুনা মশীং য়াম্লবা মীয়ামদা পীখিবা শাথিরবা শাফু অমসুং অৱা অনা কয়াবু নীংশিংখি।
মীওইবগী খাঙবা কনবগী শক্তিবু শিংথারদুনা শ্রী মোদীনা লৈবাক অসিদা পুল্লিবা অপুনবা অমসুং ইচিল ইনাও ওইবগী চুপ্লি অসিবু মতম চুপ্পদা ঙাক্তুনা থম্নবা লেপ্লি হায়না হন্না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"#PartitionHorrorsRemembranceDay না লাকপদা ঐখোয়না খাইদোক্নবগী অৱাবা চৈথেং নংলবা অমসুং অকনবা শাফু পীখিবা মশীং থীঙমদ্রবা মীওইশিংবু নীংশিংলি। ঙসিগী নুমিৎ অসি মীওইবগী খাঙবা কনবগী শক্তি তাক্লিবা মখোয়গী থৌনাবু ইকাইখুম্নবা উৎপা নুমিৎ অমনি। খাইদোক্নবনা চৈথেং পীখিবা কয়ানা মখোয়গী পুন্সিবু নৌনা শেমগৎনবা অমসুং মায় পাক্নবা হোৎনরক্লি। ঙসিদি, ঐখোয়না লৈবাক অসিদা পুল্লিবা অপুনবা অমসুং ইচিল ইনাও ওইবগী চুপ্লি অসিবু মতম চুপ্পদা ঙাক্তুনা থম্নবা লেপ্লি।"
On #PartitionHorrorsRemembranceDay, we recall the countless people who were impacted and greatly suffered due to the horrors of Partition. It is also a day to pay tributes to their courage, which illustrates the power of human resilience. A lot of those impacted by Partition went…
— Narendra Modi (@narendramodi) August 14, 2024