প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ক্বিত ইন্দিয়া মুবমেন্ততা শরুক য়াখিবা পুম্নমক্কী মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
09 AUG 2024 8:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধীগী লিচিং মখাদা ক্বিত ইন্দিয়া মুবমেন্ততা শরুক য়াখিবা পুম্নমক্কী মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎখি। শ্রী মোদীনা ক্বিত ইন্দিয়া মুবমেন্তকী মতাংদা ভিদিও অমা লান্থোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"বাপুগী লিচিং মখাদা ক্বিত ইন্দিয়া মুবমেন্ততা শরুক য়াখিবা পুম্নমক্কী মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎচরি। মদু ঐখোয়গী নীংতম ঈহৌগী পুৱারীদা ময়েক লানা লৈহৌরগদবা মীকুপ অমনি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to all those who took part in the Quit India Movement
09 AUG 2024 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to all those who took part in the Quit India Movement under Mahatma Gandhi’s leadership. Shri Modi also shared a video on Quit India movement.
The Prime Minister posted on X;
“Homage to all those who took part in the Quit India Movement under Bapu’s leadership. It was truly a watershed moment in our freedom struggle.”