Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Dr. MS Valiathan
19 JUL 2024 8:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Dr. MS Valiathan, a pioneer in the field of healthcare and medical research.
The Prime Minister posted on X:
“Saddened by the passing away of Dr. MS Valiathan, a pioneer in the field of healthcare and medical research. His contributions have left an indelible mark and benefited countless people. He will be particularly remembered for cost-effective and top quality innovations. He was also at the forefront of improving the medical education sector in India. My thoughts are with his family and countless admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তর এম.এস বালিয়াথন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 JUL 2024 8:48PM by PIB Imphal
অনা-লায়য়েং অমসুং মেদিকেল রিছার্সকী লমদা শক্নাইরবা লুচিংবা অমা ওইরিবা দোক্তর এম.এস বালিয়াথন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অনা-লায়য়েং অমসুং মেদিকেল রিছার্সকী লমদা শক্নাইরবা লুচিংবা অমা ওইরিবা দোক্তর এম.এস বালিয়াথন লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংনা মুৎপা নাইদ্রবা মমি অমা তাহৌরে অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়া কান্নবা পীরে। মমল হোংবা অমসুং অৱাংবা থাক্কী অনৌবা থবকশিংগীদমক মহাক নিংশিংলি। ভারত্তা মেদিকেল ইজুকেসন ফগৎনবা মহাক্না মাংজিল থাখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা মহাক নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।