Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Dr. MS Valiathan
19 JUL 2024 8:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Dr. MS Valiathan, a pioneer in the field of healthcare and medical research.
The Prime Minister posted on X:
“Saddened by the passing away of Dr. MS Valiathan, a pioneer in the field of healthcare and medical research. His contributions have left an indelible mark and benefited countless people. He will be particularly remembered for cost-effective and top quality innovations. He was also at the forefront of improving the medical education sector in India. My thoughts are with his family and countless admirers. Om Shanti.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ড০ এম এছ ভালিয়াথনৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
19 JUL 2024 8:48PM by PIB Guwahati
স্বাস্থ্যসেৱা আৰু চিকিৎসা-গৱেষণা ক্ষেত্ৰৰ অগ্ৰণী ব্যক্তিত্ব ড০ এম এছ ভালিয়াথনৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"স্বাস্থ্যসেৱা আৰু চিকিৎসা-গৱেষণা ক্ষেত্ৰৰ অগ্ৰণী ব্যক্তিত্ব ড০ এম এছ ভালিয়াথনৰ মৃত্যুত দুখিত। তেওঁৰ অৱদানসমূহে এক অমলিন ছাপ ৰাখি থৈ গৈছে আৰু অগণন লোকক উপকৃত কৰিছে। ব্যয়সাপেক্ষ আৰু উন্নত মানৰ উদ্ভাৱনৰ বাবে তেওঁক বিশেষভাৱে স্মৰণ কৰা হ'ব। তেওঁ ভাৰতৰ চিকিৎসা-শিক্ষাখণ্ডৰ উন্নতিৰ ক্ষেত্ৰতো অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰিছিল। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গৰ লগতে অগণন গুণমুগ্ধৰ প্ৰতি মই মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ওম শান্তি।"