প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সংবিধান হত্যা দিবসনা ভারতকী সংবিধান খোঙনেৎনখিবা অদু নিংশিংহনগনি: প্রধান মন্ত্রী
12 JUL 2024 5:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি জুন ২৫ অসি সংবিধান হত্যা দিবস হায়না লাউথোক্তুনা ভারতকী সংবিধান খোঙনেৎনখিবা মতম অদু নিংশিংগনি।
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহগী এক্স পোস্ত অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“জুন ২৫ অসি সংবিধান হত্যা দিবস হায়না থৌরম পাংথোকপা অসিনা ভারতকী সংবিধান খোঙনেৎনখিবা মতম অদু নিংশিংগনি। নুমিৎ অসি কংগ্রেসনা ভারতকী পুৱারিদা অমম্বা তাঙ্কক অমা ওইহনখিবা ইমর্জেন্সিগী কাহেনবা থবকশিংগী অৱাবা থেংনখিবা মীওই খুদিংমক ইকায়খুম্নবা উৎপা নুমিৎ অমনি”।

Prime Minister's Office
Samvidhaan Hatya Diwas will serve as a reminder of when the Constitution of India was trampled over: PM
12 JUL 2024 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that declaration of 25th June as Samvidhaan Hatya Diwas will serve as a reminder of the time when the Constitution of India was trampled over.
Sharing a post on X by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister wrote;
“To observe 25th June as Samvidhaan Hatya Diwas will serve as a reminder of what happens when the Constitution of India was trampled over. It is also a day to pay homage to each and every person who suffered due to the excesses of the Emergency, a Congress unleashed dark phase of Indian history.”