Prime Minister's Office
BIMSTEC Foreign Ministers call on Prime Minister Narendra Modi
PM discusses further strengthening regional cooperation in diverse areas
PM reaffirms India’s commitment to BIMSTEC
PM expresses full support to Thailand for the upcoming BIMSTEC Summit
12 JUL 2024 1:57PM by PIB Delhi
Foreign Ministers from the BIMSTEC Member States paid a joint call on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
PM had fruitful discussions with the group of Ministers on further strengthening the regional cooperation in diverse areas including connectivity, energy, trade, health, agriculture, science, security and people to people exchanges. He stressed on the role of BIMSTEC as an engine for economic and social growth.
He reaffirmed India's commitment to a peaceful, prosperous, resilient and safe BIMSTEC region and highlighted its significance to India’s Neighbourhood First and Look East Policies as well as in its SAGAR vision for Security and Growth for All in the Region.
PM expressed India’s full support to Thailand for the upcoming BIMSTEC Summit to be held in September.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
BIMSTEC ফোরেন মন্ত্রীশিংনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারী শানখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংদা রিজনেলগী ওইবা মতেং পীনবা হেনগৎনবা খন্নখি
ভারতনা BIMSTEC তা পীরিবা অচেৎপা ফিরেপ প্রধান মন্ত্রীনা থমখি
প্রধান মন্ত্রীনা লাক্কদৌরিবা BIMSTEC সম্মিতকীদমক থাইলেন্দদা মপুং ফানা শৌগৎলি হায়খ্রে
12 JUL 2024 1:57PM by PIB Imphal
BIMSTEC ফোরেন মন্ত্রীশিংনা ঙসি অপুনবা ওইনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারী শানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা তোঙান-তোঙানবা হীরমশিং হায়বদি কন্নেক্তিবিতী, এনর্জী, ত্রেদ, হেল্থ, লৌউশিংউ, সাইন্স, সেক্যুরিতী অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈবা মরীদা রিজনেলগী ওইবা মতেং পীনবা হেনগৎনবা খন্নখি। মহাক্না শেন্মিৎলোন অমসুং খুন্নাই চাউখৎনবগীদমক BIMSTEC তা লৈরিবা থৌদাংশিংগী মতাংদা ফোঙদোকখি।
ভারতনা শান্তি, চাউখৎপা, খাঙবা কনবা অমসুং অশোই অঙাম য়াওদ্রবা BIMSTEC কী লমদমগীদমক চেৎনা লেপ্লি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি অমসুং ভারতকী য়ুম্লোন্নবনা হান্না অমসুং লুক ইস্ত পোলিসী অমসুং লমদম খুদিংমক্তা সেক্যুরিতী অমসুং চাউখৎপনগীদমক লৈরিবা সাগর ভিজনগী মতাংদা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা সেপ্তেম্বরদা পাঙথোক্কদৌরিবা BIMSTEC সম্মিতকীদমক থাইলেন্দদা মপুং ফানা শৌগৎলি হায়খ্রে।