প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সাংসদ ডি শ্ৰীনিবাস গাৰুৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
29 JUN 2024 8:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাজ্যসভাৰ প্ৰাক্তন সাংসদ (সাংসদ) শ্ৰী ডি শ্ৰীনিবাস গাৰুৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে।
তেওঁ কয় যে শ্ৰী গাৰুক তেওঁৰ ৰাজহুৱা সেৱা আৰু দৰিদ্ৰ লোকসকলৰ উন্নতিৰ বাবে গ্ৰহণ কৰা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে স্মৰণ কৰা হ'ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"প্ৰাক্তন সাংসদ শ্ৰী ডি শ্ৰীনিবাস গাৰুৰ মৃত্যুত দুখিত। তেওঁ ৰাজহুৱা সেৱা আৰু দৰিদ্ৰ লোকসকলৰ সৱলীকৰণ বাবে দীৰ্ঘদিনে গ্ৰহণ কৰা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে স্মৰণীয় হৈ থাকিব। এই দুখৰ সময়ত তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জনাইছোঁ: প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of MP D Srinivas Garu
29 JUN 2024 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the demise of former Rajya Sabha Member of Parliament (MP) Shri D Srinivas Garu today.
He said that Shri Garu will be remembered for his public service and efforts to uplift the poor.
The Prime Minister posted on X:
"Saddened by the passing away of former MP Shri D. Srinivas Garu. He will be remembered for his long years in public service and efforts to empower the poor. My thoughts are with his family and supporters in this hour of grief: PM Narendra Modi"