ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାଂସଦ ଡି. ଶ୍ରୀନିବାସ ଗାରୁଙ୍କ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
29 JUN 2024 8:44PM by PIB Bhubaneswar
ପୂର୍ବତନ ରାଜ୍ୟସଭା ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ଡି. ଶ୍ରୀନିବାସ ଗାରୁଙ୍କପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତକରିଛନ୍ତି ।
ଗରିବଙ୍କ ବିକାଶ ଓ ଜନସେବା ପାଇଁ ଶ୍ରୀ ଗାରୁ ମନେ ରହିବେବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ପୂର୍ବତନ ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀନିବାସ ଗାରୁଙ୍କ ପରଲୋକରେଦୁଖିଃତ । ଦୀର୍ଘବର୍ଷର ଜନସେବା ଓ ଗରିବଙ୍କ ବିକାଶ ପାଇଁକରିଥିବା କାମ ପାଇଁ ସେ ମନେ ରହିବେ । ଏଭଳି ଦୁଃଖସମୟରେ ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ସମର୍ଥକଙ୍କ ପାଇଁ ମୋରସମବେଦନା: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ” ।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of MP D Srinivas Garu
29 JUN 2024 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the demise of former Rajya Sabha Member of Parliament (MP) Shri D Srinivas Garu today.
He said that Shri Garu will be remembered for his public service and efforts to uplift the poor.
The Prime Minister posted on X:
"Saddened by the passing away of former MP Shri D. Srinivas Garu. He will be remembered for his long years in public service and efforts to empower the poor. My thoughts are with his family and supporters in this hour of grief: PM Narendra Modi"