প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এম.পি দি শ্রীনিবাস গারু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
29 JUN 2024 8:44PM by PIB Imphal
রাজ্য সভাগী হান্নগী এম.পি শ্রী দি শ্রীনিবাস গারু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মহাক্না মীয়ামগীদমক পাংথোকখিবা থবকশিং অমসুং লায়রবশিংগী থবক ফগৎনবা হোৎনখিবশিং অদুগীদমক শ্রী গারু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হান্নগী এম.পি শ্রী দি শ্রীনিবাস গারু লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না মতম শাংনা মীয়ামগী থবক তৌরম্বা অমসুং লায়রবশিংগী ফিবম ফগৎনবা হোৎনরম্বশিংগীদমক মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক শৌগৎপশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি: প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of MP D Srinivas Garu
29 JUN 2024 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi condoled the demise of former Rajya Sabha Member of Parliament (MP) Shri D Srinivas Garu today.
He said that Shri Garu will be remembered for his public service and efforts to uplift the poor.
The Prime Minister posted on X:
"Saddened by the passing away of former MP Shri D. Srinivas Garu. He will be remembered for his long years in public service and efforts to empower the poor. My thoughts are with his family and supporters in this hour of grief: PM Narendra Modi"