প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সংসদকী হাওস অনিমক্তা পীখিবা রাস্ত্রপতি জিগী ৱারোলনা চাউখৎপা অমসুং অফবা লৈঙাক্কী লম্বী অমা তাক্লে: প্রধান মন্ত্রী
27 JUN 2024 3:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি সংসদকী হাওস অনিমক্তা রাস্ত্রপতিনা পীখিবা ৱারোল অসি মপুংফাবনি অমসুং চাউখৎপা অমসুং অফবা লৈঙাক্কী লম্বী অমা তাক্লে। শ্রী মোদীনা রাস্ত্রপতিগী ৱারোলগী লিঙ্ক অমসু শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“সংসদকী হাওস অনিমক্তা রাস্ত্রপতি জিনা পীখিবা ৱারোল অসি মপুংফাবনি অমসুং চাউখৎপা অমসুং অফবা লৈঙাক্কী লম্বী অমা তাক্লে। মসিদা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিং অমসুং মাঙদা লৈরিবা খুদোংচাবশিং ৱারোল অসিদা কোনশিল্লে। ঐখোয়গী মীয়ামগী পুন্সিদা মগুন লৈবা অহোংবা অমা পুরক্নবা ঐখোয়না অপুনবা ওইনা থেংনগদবা মরুওইবা খুদোংচাদবা খরশু মহাক্কী ৱারোলদা পল্লে”।
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2028958

Prime Minister's Office
Rashtrapati Ji's address to both Houses of Parliament presented a roadmap of progress and good governance: PM
27 JUN 2024 3:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that the President’s address to both Houses of Parliament was comprehensive and presented a roadmap of progress and good governance. Shri Modi also shared a link to the text of President’s address.
The Prime Minister posted on X:
“Rashtrapati Ji's address to both Houses of Parliament was comprehensive and presented a roadmap of progress and good governance. It covered the strides India has been making and also the potential that lies ahead. Her address also mentioned some of the major challenges we have to collectively overcome to ensure a qualitative change in the lives of our citizens.”
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2028958