Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri Om Birla on being elected as Speaker of Lok Sabha
26 JUN 2024 2:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Shri Om Birla on being elected as the Speaker of the Lok Sabha for the second time. He expressed confidence that the house would greatly benefit from the newly elected speaker’s insights and experience.
Shri Modi in a post on X wrote:
"I would like to congratulate Shri Om Birla Ji on being elected as the Speaker of the Lok Sabha for the second time. The House will benefit greatly from his insights and experience. My best wishes to him for the tenure ahead."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লোক সভাগী স্পিকর ওইনা খনবদা প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী ওম বিরলা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 JUN 2024 2:35PM by PIB Imphal
অনিরকশুবা ওইনা লোক সভাগী স্পিকর ওইনা খনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী ওম বিরলা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। নৌনা খল্লবা স্পিকরগী লৌশিং অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা হাওসনা কান্নবা য়াম্না ফংগনি হায়না মহাক্না থাজবা ফোঙদোকখি।
শ্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
“অনিরকশুবা ওইনা লোক সভাগী স্পিকর ওইনা খনবদা ঐনা শ্রী ওম বিরলা জি থাগৎপা পাম্মী। মহাক্কী স্পিকরগী লৌশিং অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা হাওসনা কান্নবা য়াম্না ফংগনি। তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।