Prime Minister's Office
PM receives a telephone call from President of Kazakhstan
PM thanks President Tokayev for his warm wishes
Both leaders reaffirm their commitment to advance strategic partnership
PM expresses full support for the success of the SCO Summit in Kazakhastan
25 JUN 2024 6:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation with President of Kazakhstan H.E. Mr. Kassym-Jomart Tokayev today.
President Tokayev warmly congratulated Prime Minister on the successful conduct of the largest democratic exercise in the world and his re-election for the historic third consecutive term. Prime Minister thanked him for his warm felicitations. The two leaders reiterated their commitment to continue to work together to advance bilateral Strategic Partnership.
Prime Minister conveyed India's full support for the success of the upcoming SCO Summit in Astana, and expressed confidence that Kazakhstan’s leadership would greatly contribute to the furtherance of regional cooperation.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কজখস্থানগী রাস্ত্রপতিদগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে
মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক রাস্ত্রপতি তোকায়েভ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরী হেন্না চাউখৎহন্নবা লুচিংবা অনিমক্না অমুক হন্না মখোয়গী থাজবা পীনখি
কজখস্থানদা মাইপাক্না এস.সি.ও সম্মিৎ পাংথোক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মপুংফানা শৌগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 JUN 2024 6:07PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কজখস্থানগী রাস্ত্রপতি কাসিম-জোমার্ত তোকোয়েভতগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
মালেমগী খ্বাইগী চাউবা মীখলগী থবক মাইপাক্না পাংথোকখিবা অমসুং পুৱারি ওইনা মহাক অহুমশুবা তার্মদা খল্লকপদা রাস্ত্রপতি কাসিম-জোমার্ত তোকোয়েভনা প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা থাগৎপা ফোঙদোকখি। অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরী হেন্না চাউখৎহন্নবা মখা তানা থবক তৌমিন্ননবা লুচিংবা অনিমক্না অমুক হন্না মখোয়গী থাজবা পীনখি।
অস্তানাদা পাংথোক্কদৌরিবা এস.সি.ও সম্মিৎ মাইপাক্নবগীদমক ভারতনা মপুংফানা শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি অমসুং কজখস্থানগী লমজিং মখাদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবদা মখা তানা চাউনা মতেং পাংগনি হায়না থাজবা ফোঙদোকখি।
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।