প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইদ-উল-অধা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
17 JUN 2024 10:05AM by PIB Imphal
ইদ-উল-অধা থৌরম লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইদ-উল-অধা থৌরম লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি! অখন্নবা থৌরম অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা মখাতানা নুংশিনবা অমসুং অপুনবা পুরকপা ওইরসনু। মীওই খুদিংমক হরাওবা অমসুং হকচাং ফবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets people on Eid-ul-Adha
17 JUN 2024 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Eid-ul-Adha.
In a X post, the Prime Minister said;
“Greetings on Eid-ul-Adha! May this special occasion further cement the bonds of harmony and togetherness in our society. May everyone be happy and healthy.”