প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়োগ মখোয়গী পুন্সিগী থাদোক্নবা য়াদ্রবা শরুক অমা ওইহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
তোঙান-তোঙানবা আসনশিং অমসুং মখোয়গী কান্নবশিং তাকপা ভিদিওশিংগী সেত অমা সিয়ার তৌখ্রে
11 JUN 2024 11:03AM by PIB Imphal
য়োগ মখোয়গী পুন্সিগী থাদোক্নবা য়াদ্রবা শরুক অমা ওইহন্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে। মহাক্না হায়খি য়োগনা ইং-তপ্পগী চঙজফম অমা পীরি, ইং-তপ্পা অমসুং থৌনাগা লোয়ননা পুন্সিগী শিংনবা কয়া ঐখোয়না থেংনবা ঙমহল্লি।
লাক্লিবা য়োগ নুমিৎ অসিগীদমক, তোঙান-তোঙানবা আসনশিং অমসুং মখোয়গী কান্নবশিং তাকপা ভিদিওশিংগী সেত অমা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্স পোস্ত পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসিদগী নুমিৎ ১০গী মনুংদা, মালেম্না ১০শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ পাংথোক্কনি, মুৎপা নাইদ্রবা আসনশিং শান্নদুনা
অমতা ওইবা অমসুং নুংশিনবা হরাও-তয়াম্বা ফোঙদোক্লগনি। য়োগদা কলচর অমসুং ঙমখৈগী মপান নাইদ্রবা পনখৈ অমা লৈরি অমসুং নুংঙাই-য়াইফনা হিংনবা মালেম শীনবা থুংবগী মীওই মিল্লিয়ন কয়া অমতা ওইনা পুনশিল্লি।
“চহি অসিগী য়োগগী নুমিৎ লাকপগা লোয়ননা, য়োগ অসি ঐখোয়গী পুন্সিগী থাদোক্নবা য়াদ্রবা শরুক অমা ওইহন্নবা ঐখোয়না অমুক হন্না থাজবা পীবা তঙাইফদে অমসুং মসি অতোপ্পশিংগী পুন্সিগী শরুক অমা ওইহন্নবা পুক্নিং থৌগৎলসি। য়োগনা ইং-তপ্পগী চঙজফম অমা পীরি, ইং-তপ্পা অমসুং থৌনাগা লোয়ননা পুন্সিগী শিংনবা কয়া ঐখোয়না থেংনবা ঙমহল্লি”।
“য়োগগী নুমিৎ লাকপগা লোয়ননা, তোঙান-তোঙানবা আসনশিং অমসুং মখোয়গী কান্নবশিং তাকপা ভিদিওশিংগী সেত অমা ঐনা সিয়ার তৌরি। মসিনা চাং নাইনা য়োগ শান্নবা অদোমগী পুক্নিং থৌগৎকনি হায়না ঐনা থাজৈ”।

Prime Minister's Office
Prime Minister urges everyone to make Yoga an integral part of their lives
Also shares a set of videos that offers guidance on various Asanas and their benefits
11 JUN 2024 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to make Yoga an integral part of their lives. He also said that Yoga offers a sanctuary of calm, enabling us to navigate life's challenges with calm and fortitude.
In the light of the upcoming Yoga Day, Shri Modi also shared a set of videos that offers guidance on various Asanas and their benefits.
In a series of X posts, the Prime Minister said;
“In ten days from now, the world will mark the 10th International Day of Yoga, celebrating a timeless practice that celebrates oneness and harmony. Yoga has transcended cultural and geographical boundaries, uniting millions across the globe in the pursuit of holistic well-being.”
“As we approach this year’s Yoga Day, it is essential to reiterate our commitment to making Yoga an integral part of our lives and also encouraging others to make it a part of theirs. Yoga offers a sanctuary of calm, enabling us to navigate life's challenges with calm and fortitude.”
“As Yoga Day approaches, I am sharing a set of videos that will offer guidance on various Asanas and their benefits. I hope this inspires you all to practice Yoga regularly.”