ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
মিস শেফালী শরন্না প্রিন্সিপাল দাইরেক্তর জেনেরেল, প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো ওইনা থৌ পুখ্রে
01 APR 2024 11:20AM by PIB Imphal
ঙরাং শ্রী মনিস দেসাইনা থবক্তগী পোত্থাখ্রবা মতুংদা, ঙসি মিস শেফালী বি. শরন্না প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরোগী প্রিন্সিপাল দাইরেক্তর জেনেরেল ওইনা থৌ পুবা হৌখ্রে‍। মিস শরন ইন্দিয়ন ইনফোর্মেসন সর্ভিস ১৯৯০ বেতচকী ওফিসর অমনি‍।
দেকেদ অহুম শাংবা ফজরবা করিয়র মনুংদা, মহাক্না শেলথুম, হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়, ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়নচিংবা তোঙান তোঙানবা মন্ত্রালয়শিংগী প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো ওফিসর ওইইনা মীদিয়া পব্লিসিতীগী থবক য়েংশিনবনা অনম্বা ওইবা কেদর পোর্তফোলিওশিং পায়খ্রে‍। মহাক ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়াগী ৱাঙাংলোয় ওইনসু থৌ পুখ্রে‍।
মসিগী মথক্তা, মহাক সেন্ত্রেল স্তাফিং স্কীম দিপ্যুতেসন্দা হকশেল মন্ত্রালয়গী (দিপার্তমেন্ত ওফ ত্রেদিস্নেল সিস্তেম ওফ মেদিসিন/অয়ুস (২০০২-২০০৭)) অমসুং শেলথুম মন্ত্রালয়গী (দিপার্তমেন্ত ওফ ইকনমিক এফ্যার্স ২০১৩-২০১৭) দাইরেক্তর ওইনা থবক পুখি লোয়ননা OSD গী কেদর পোস্ত ওইনা (ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়গী ইনফোর্মেসন পোলিসী, ২০০০-২০০২) অমসুং ২০০৭-২০০৮দা LSTV, লোক সভা সেক্রেতরিএত্তা দাইরেক্তর এদমিনিস্ত্রেসসন অমসুং ফাইনান্স ওইনসু থৌ পুখ্রে‍।
ফম পায়রকখিবগা লোয়ননা, মিস শরনবু প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরোগী মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা তরাম্না ওকখি‍।

Ministry of Information & Broadcasting
Ms Sheyphali Sharan takes charge as Principal Director General, Press Information Bureau
01 APR 2024 11:20AM by PIB Delhi
Ms Sheyphali B. Sharan has today assumed charge as the Principal Director General, Press Information Bureau upon superannuation of Shri Manish Desai yesterday. Ms. Sharan is an officer of the 1990 batch of Indian Information Service.
During an illustrious career spanning over three decades, she has held cadre portfolios of largely looking after media publicity work as Press Information Bureau officer for Ministries such as Finance, Ministry of Health and Family Welfare, Ministry of Information and Broadcasting. She has also served as the Spokesperson for Election Commission of India.
In addition, she has worked on Central Staffing Scheme Deputations as Director in Ministry of Health (Department of Traditional Systems of Medicine/AYUSH (2002-2007)) and Ministry of Finance (Department of Economic Affairs 2013-2017) besides working on cadre post of OSD (Information Policy at Ministry of Information and Broadcasting, 2000-2002) as also as Director Administration and Finance at LSTV, Lok Sabha Secretariat in 2007-2008.
Upon assumption of charge, Ms Sharan was welcomed by senior officials of Press Information Bureau.