ইলেক্সন কমিসন
শ্রী গ্যানেস কুমার অমসুং শ্রী সুখবির সিংহ সন্ধু ইলেক্সন কম্মিসন্নরশিংনা ওইনা ফম পায়খ্রে
15 MAR 2024 1:53PM by PIB Imphal
ঙসি শ্রী গ্যানেস কুমার অমসুং শ্রী সুখবির সিংহ সন্ধু ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়াগী ইলেক্সন কম্মিসন্নরশিংনা ওইনা ফম পায়খ্রে।
নৌনা খল্লবা ইলেক্সন কম্মিসন্নরশিং নির্ভচন সাদান্দা চীফ ইলেক্সন কম্মিসন্নর শ্রী রজিব কুমারনা তরাম্না ওকখ্রে। মহাক্না হায়খি মালেমদা খ্বাইদগী চাউবা গনতন্ত্র চৎপা লৈবাক অমদা সাধারন মীখল ২০২৪ পাংথোক্নবা ই.সি.আইনা থৌরাং পুম্নমক তৌদুনা লৈরবা পুৱারি ওইরবা তাঙ্কক অসিদা মখোয়না শরুক য়াবা অসি শিংথানিঙাই ওই।
মাচড ১৪,২০২৪দা গেজেত্তা ইলেক্সন কম্মিসন্নরশিং হাপ্পগী মতাংদা নোতিফিকেসন অমা থোক্লে। শ্রী গ্যানেস কুমার অমসুং শ্রী সুখবির সিংহ সন্ধু কেরলা অমসুং উত্তরখন্দ কেদরগী ইন্দিয়ান এদমিনিস্ত্রেতিপ সর্বিসকী ১৯৮৮ বেতচগী ওফিসারশিংনি।

Election Commission
Shri Gyanesh Kumar and Shri Sukhbir Singh Sandhu assumed charge as the Election Commissioners
15 MAR 2024 1:53PM by PIB Delhi
Shri Gyanesh Kumar and Dr. Sukhbir Singh Sandhu today assumed charge as Election Commissioners in the Election Commission of India.
Chief Election Commissioner Shri Rajiv Kumar welcomed the newly appointed Election Commissioner’s at Nirvachan Sadan to the action packed and intense twelve weeks ahead. He emphasized the significance of their joining at this historic point, when team ECI is all set to conduct the General Elections 2024 in the world's largest democracy.
A notification regarding appointment of the Election Commissioners was published in the Gazette on March 14, 2024. Shri Gyanesh Kumar and Dr. Sukhbir Singh Sandhu are officers from the 1988 batch of the Indian Administrative Service who belonged to the Kerala and Uttarakhand cadre respectively.