প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘স্তেচু ওফ য়ুনিতি’ গী তি.ভি ইপিসোদনা অদোম অথুবা মতমা কেবারিয়াদা চৎনিংগনি: প্রধান মন্ত্রী
14 MAR 2024 1:16PM by PIB Imphal
ফজরবা ‘স্তেচু ওফ য়ুনিতি’গী মতাংদা তেলিবিজন ইপিসোদ অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে অমসুং হায়খি মসি অঙকপা অমা ওইগনি অমসুং কনাগুম্বা অমা কেবারিয়াদা খুদক্তা চৎনিংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“চিংলেম্লবা’ স্তেচু ওফ য়ুনিতি’গী মতাংদা ইপিসোদ অসি য়েংবদা অঙকপা অমা ওইগনি অমসুং মরুওইনা, মসিনা অদোম অথুবা মতমা কেবারিয়াদা চৎনিংবা ফাওহনগনি!”

Prime Minister's Office
TV episode on ‘Statue of Unity’ will make you want to visit Kevadia at the very earliest!: PM
14 MAR 2024 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a television episode on the majestic ‘Statue of Unity’ and said that it will be an eye opening experience and make one want to visit Kevadia at the very earliest.
The Prime Minister posted on X:
“Watching this episode on the majestic ‘Statue of Unity’ will be an eye opening experience but most importantly, it will make you want to visit Kevadia at the very earliest!”