প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পদ্ম বিভুসন ফংলবী, শক্নাইরবী এক্ত্রেস বিজয়ান্তিমালা উনখ্রে
04 MAR 2024 10:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পদ্ম বিভুসন ফংলবী, শক্নাইরবী এক্ত্রেস বিজয়ান্তিমালা উনখ্রে অমসুং হায়খি ভারতকী সেনিমাগী তাইবংদা মহাক্না পাংথোকখিবা তমজনফম ওইরবা থবকশিংগীদমক ভারত শীনবা থুংনা মহাক পাম্নরি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চেন্নাইদাবিজয়ান্তিমালা উনবদা হরাওই। মহাক হন্দক পদ্ম বিভুসন পীখ্রে অমসুং ভারতকী সেনিমাগী তাইবংদা মহাক্না পাংথোকখিবা তমজনফম ওইরবা থবকশিংগীদমক ভারত শীনবা থুংনা মহাক পাম্নরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Padma Vibhushan awardee, legendary actress, Vyjayanthimala
04 MAR 2024 10:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Padma Vibhushan awardee, legendary actress, Vyjayanthimala and said that she is admired across India for her exemplary contribution to the world of Indian cinema.
In a X post, the Prime Minister said;
“Glad to have met Vyjayanthimala Ji in Chennai. She has just been conferred the Padma Vibhushan and is admired across India for her exemplary contribution to the world of Indian cinema.”