প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিল গেতসনা স্তেচু ওফ য়ুনিতি য়েংখিবদা প্রধান মন্ত্রী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
02 MAR 2024 2:22PM by PIB Imphal
বিল গেতসনা স্তেচু ওফ য়ুনিতি য়েংখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী ওইবা ৱাফম ফোঙদোকখ্রে। তুংদা মালেম শীনবা থুংবগী মীওইশিং মফম অসিদা লাক্নবা শ্রী মোদীনা তকশিনখি।
মহাক্না স্তেচু ওফ য়ুনিতি য়েংলুরবা মতুংদা, বিল গেতসনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি মদুদি স্তেচু ওফ য়ুনিতি অসি ইঞ্জিনিয়ারিংগী অঙকপা অমনি অমসুং সারদার পতেলগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না হায়খি মসিনা ত্রাইবেল ফুরুপশিং, মরুওইনা নুপীশিংদা শেন-থুম তানবগী খুদোংচাবশিং ফংহনবা উবদা মহাক হরাওই।
বিল গেতকী এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“মসি উবদা হরাওই ! অদোম স্তেচু ওফ য়ুনিতি য়েংখিবা অদু হরাওই। তুংদা মালেম শীনবা থুংবগী মীওইশিং মফম অসিদা লাক্নবা ঐনা তকশিল্লি। @BillGates” ।

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness on Bill Gates visiting Statue of Unity
02 MAR 2024 2:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has commented on the Bill Gates’ experience of visiting Statue of Unity. Shri Modi also urged people from all over the world to visit it in the coming times.
After his visit to Statue of Unity, Mr Bill Gates said in a X post that Statue of Unity is an engineering marvel and a great tribute to Sardar Patel. He also said that he was happy to see that it is creating economic opportunity for local tribal communities, especially women.
Responding to the X post of Mr. Bill Gates, Shri Modi said;
“Happy to see this! Glad that you enjoyed your experience at the ‘Statue of Unity.’ I also urge people from all over the world to visit it in the coming times. @BillGates”