প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জাৰ্মান গায়িকা কেছাণ্ড্ৰা মে স্পিটমেনক সাক্ষাৎ কৰে
27 FEB 2024 10:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পল্লাডামত জাৰ্মান গায়িকা কেছাণ্ড্ৰা মে স্পিটমেন আৰু তেওঁৰ মাতৃক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ মন কি বাত কাৰ্যসূচীত কেছাণ্ড্ৰা মে স্পিটমেনৰ কথা উল্লেখ কৰিছিল। তেওঁ বিশেষকৈ বহু ভাৰতীয় ভাষাত ভক্তিমূলক গীত গায়।
আজি তেওঁ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোদীৰ সন্মুখত অচ্যুতম কেশৱম আৰু এটি তামিল গীত গায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰযোগে এই পোষ্ট কৰে:
"কেছাণ্ড্ৰা মে স্পিটমেনৰ ভাৰতৰ প্ৰতি থকা প্ৰেম অনুকৰণীয়, যিটো আমাৰ কথা-বতৰাত প্ৰত্যক্ষ কৰা হৈছে। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে মোৰ শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM meets German singer Cassandra Mae Spittmann
27 FEB 2024 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the German singer Cassandra Mae Spittmann and her mother in Palladam today.
Cassandra Mae Spittmann was mentioned by PM in one of his Mann Ki Baat programmes. She sings songs, specially devotional songs in many Indian languages.
Today, she sang Achyutam Keshavam and a Tamil song in front of PM Modi.
The Prime Minister posted on X :
"Cassandra Mae Spittmann’s love for India is exemplary, as seen in our interaction. My best wishes for her future endeavours."