Prime Minister's Office
PM meets German singer Cassandra Mae Spittmann
27 FEB 2024 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the German singer Cassandra Mae Spittmann and her mother in Palladam today.
Cassandra Mae Spittmann was mentioned by PM in one of his Mann Ki Baat programmes. She sings songs, specially devotional songs in many Indian languages.
Today, she sang Achyutam Keshavam and a Tamil song in front of PM Modi.
The Prime Minister posted on X :
"Cassandra Mae Spittmann’s love for India is exemplary, as seen in our interaction. My best wishes for her future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জর্মনগী শৈশকপা কাসান্দ্র মাই স্পিতমেন উনখ্রে
27 FEB 2024 10:23PM by PIB Imphal
ঙসি পাল্লাদমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জর্মনগী শৈশকপা কাসান্দ্র মাই স্পিতমেন অমসুং মহাক্কী মমা উনখ্রে।
মহাক্কী মন কি বাত থৌরমশিংগী মনুংদা থৌরম অমদা প্রধান মন্ত্রীনা কাসান্দ্র মাই স্পিতমেন পনখি। মহাক্না মরুওইনা ভারতকী তোঙান-তোঙানবা লোলশিংদা লাইশোন ঈশৈ কয়া শকখি।
ঙসি মহাক্না প্রধান মন্ত্রীগী মমাঙদা অচু্তম কেসবম অমসুং তামিল ঈশৈ অমা শকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কাসান্দ্র মাই স্পিতমেন্না ভারত নুংশিজবা অসি অঙকপনি, ঐখোয় ৱারি শানবদা উরে। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমগীদমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।