ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜର୍ମାନ ଗାୟକ କାସଣ୍ଡ୍ରା ମାଏ ସ୍ପିଟ୍‌ମ୍ୟାନଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 FEB 2024 10:23PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ପାଲାଡାମ୍‌ରେ ଜର୍ମାନ ଗାୟମ କାସଣ୍ଡ୍ରା ମାଏ ସ୍ପିଟ୍‌ମ୍ୟାନ୍ ଏବଂ ତାଙ୍କ ମା’ଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତାଙ୍କ ମନ୍ କୀ ବାତ୍‌ର ଏକ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ କାସଣ୍ଡ୍ରା ମାଏ ସ୍ପିଟ୍‌ମ୍ୟାନ୍‌ଙ୍କ କଥା ଉଠାଇଥିଲେ । ସେ ଅନେକ ଭାରତୀୟ ଭାଷାରେ ବିଶେଷକରି ଭକ୍ତି ସଙ୍ଗୀତ ଗାଇଥା’ନ୍ତି ।
ଆଜି ସେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସାମ୍‌ନାରେ ଅଚ୍ୟୁତମ୍ କେଶବମ୍ ଏବଂ ଏକ ତାମିଲ ଗୀତ ଗାଇଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘କାସାଣ୍ଡ୍ରା ମାଏ ସ୍ପିଟ୍‌ମ୍ୟାନ୍‌ଙ୍କ ଭାରତ ପ୍ରତି ଭଲପାଇବା ଅନୁକରଣୀୟ, ଯାହା କି ପରସ୍ପର ସହ କଥାବାର୍ତ୍ତା ବେଳେ ଜଣାପଡ଼ିଥିଲା । ତାଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା ।’

Prime Minister's Office
PM meets German singer Cassandra Mae Spittmann
27 FEB 2024 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the German singer Cassandra Mae Spittmann and her mother in Palladam today.
Cassandra Mae Spittmann was mentioned by PM in one of his Mann Ki Baat programmes. She sings songs, specially devotional songs in many Indian languages.
Today, she sang Achyutam Keshavam and a Tamil song in front of PM Modi.
The Prime Minister posted on X :
"Cassandra Mae Spittmann’s love for India is exemplary, as seen in our interaction. My best wishes for her future endeavours."