প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মতম পুম্নমক্তা রাজকোতনা ঐগী থম্মোয়দা অখন্নবা মফম অমা কল্লগনি: প্রধান মন্ত্রী
24 FEB 2024 6:59PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কা রাজকোতকা লৈনবা মরী নিংশিংখ্রে অমসুং মোদী আর্কাইবসকী এক্স পোস্ত অমা সিয়ার তৌখ্রে।
মোদী আর্কাইব পোস্ত অদুদা চহি ২২গী মমাঙদা ফেব্রুৱারি ২৪,২০০২দা, অহানবা এম.এল.এ অমা ওইনা গুজরাত লেজিসলেচরদা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী খোঙদারকখি অমসুং রাজকোত ২ কেন্দ্রগী বাই-ইলেক্সন অমা মাইপাকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
মতম পুম্নমক্তা রাজকোতনা ঐগী থম্মোয়দা অখন্নবা মফম অমা কল্লগনি। সহর অসিগী মীয়াম্না ঐঙোন্দা থাজবা থমখি, ঐ অহানবা ওইনা মীখলদা মাইপাকহনখি। মতম অদুদগী হৌনা, জনতা জনর্ধনগীদমক অনিংবশিং থুংহন্নবা ঐনা মতম পুম্নমক্তা অচুম্বা তৌরকখি। ঙসি অমসুং হয়েং ঐ গুজরাত্তা লৈগদবা অসিদা য়াম্না হরাওই অমসুং থৌরমশিংগী মনুংদা রাজকোত্তা পাংথোক্কনি অমসুং মফম অদুদা এ.আই.আই.এম.এস ৫ লৈবাক অসিগী মীয়ামদা কৎথোক্কনি”।

Prime Minister's Office
Rajkot will always have a very special place in my heart: PM
24 FEB 2024 6:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today recalled his connection with Rajkot and shared a Modi Archive’s X post.
The Modi Archive post recalls a special moment when exactly 22 years ago on February 24, 2002, the Prime Minister Narendra Modi stepped into the Gujarat Legislature as an MLA for the first time and won a by-election from Rajkot II constituency.
The Prime Minister posted on X;
“Rajkot will always have a very special place in my heart. It was the people of this city who put their faith in me, giving me my first ever electoral win. Since then, I have always worked to do justice to the aspirations of the Janta Janardan. It’s also a happy coincidence that I will be in Gujarat today and tomorrow, and one of the programmes is being held in Rajkot, from where 5 AIIMS will be dedicated to the nation.”