প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাসগঞ্জ থৌদোক্তা খুদোংথিবা নঙলবশিংগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
24 FEB 2024 8:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কাসগঞ্জ থৌদোক্তা খুদোংথিবা নঙলবশিংগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“কাসগঞ্জ থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ পীরগনি অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia for the victims of Kasganj accident
24 FEB 2024 8:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced ex-gratia for the victims of Kasganj accident. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister Office posted on X :
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the mishap in Kasganj. The injured would be given Rs. 50,000"