প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তামিল নাদুগী বিরুধনাগর জিলাদা বোম্বুলা শাফম পোকখায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
17 FEB 2024 7:20PM by PIB Imphal
তামিল নাদুগী বিরুধনাগর জিলাদা বোম্বুলা শাফম ফেক্তরি অমদা পোকখায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা শ্রী মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“বিরুধনাগর জিলাদা বোম্বুলা শাফম ফেক্তরি অমদা পোকখায়বগী থৌদোক অমগী ঐ পাউ তাবদা থম্মোয় শোকহল্লে। অৱাবা মতম অসিদা, থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী@narendramodi” ।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to mishap at a firecracker factory in Virudhunagar district of Tamil Nadu
Announces ex-gratia from PMNRF
17 FEB 2024 7:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a mishap at a firecracker factory in Virudhunagar district of Tamil Nadu. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“It is with a heavy heart that I learnt about a mishap at a firecracker factory in Virudhunagar district. During this difficult time, my thoughts are with the loved ones of those who have tragically passed away. I wish a swift and full recovery for all who have been injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”